ROC van Twente

Eigen initiatief en daadkracht. Kansen zien en kansen pakken. Oog voor de markt. Goede beheersing van de Nederlandse taal. Organisatorische vaardigheden. Creatief. Eigenschappen die onze studenten bij binnenkomst al moeten bezitten en die we hen verder helpen ontwikkelen. Zo kunnen ze straks goed voorbereid in de verschillende branches aan de slag als verkoopmedewerker, exportmedewerker, ondernemer of manager. In de detailhandel, in de groothandel of in de internationale handel. In een bedrijf of als zelfstandig ondernemer met een eigen zaak. Ook kunnen ze met onze commerciële opleidingen onder meer in de bank- en verzekeringswereld actief worden. Behoefte aan communicatietalent? Onze opleiding marketing en communicatie levert ze af.

Onze opleidingen
Wij bieden voltijd en deeltijd mbo-opleidingen op diverse niveaus. Binnen 8 onderwijsteams leveren zo’n 180 medewerkers dagelijks een bijdrage aan het opleiden van zo'n 2350 studenten. De lessen worden verzorgd op onze locaties in Almelo, Rijssen, Hengelo en Enschede.


 

College voor Commercie & Ondernemen

Docent Nederlands (0,6 fte)


Externe vacature

Functie-inhoud
Als docent Nederlands draag je in belangrijke mate bij aan de taalontwikkeling van onze studenten (niveau 4) binnen de opleiding Internationale Handel Groothandel. Het vak Nederlands neemt een belangrijke plaats in binnen ons vakgebied.

Het onderwijsteam telt 17 professionals en heeft als gezamenlijk doel de onderwijskwaliteit naar een nog hoger niveau te tillen. Als team zijn we bijzonder trotst dat we in de MBO-keuzegids van afgelopen jaar de hoogste positie mochten innemen van alle opleiding Internationale Handel groothandel in Nederland. Ook onze studententevredenheid scoort al jaren hoog. 

Van jou als docent vragen we daarom om een actieve, enthousiaste en creatieve werkhouding. Daarnaast verzorg je beroepsgerichte taallessen binnen de opleiding Internationale Handel groothandel

Het voorbereiden van deze lessen en het door ontwikkelen van het onderwijscurriculum en de lesstof behoren tot jouw taakgebied. Je bent duidelijk in je communicatie, je werkt gestructureerd en vindt het een uitdaging om les te geven aan ondernemende studenten. Je weet je kennis en ervaring te vertalen naar de belevingswereld van de student. Ook begeleid je studenten in groepsverband of individueel. 

Het onderhouden en uitbreiden van contacten met stagebedrijven en de begeleiding van onze studenten tijdens de stage zou ook tot het takenpakket kunnen behoren. 

Functie-eisen
Kom je bij ons werken, dan vragen wij van jou dat je:

 • een 2e graads bevoegdheid Nederlands bezit of studerende bent daarvoor
 • bij voorkeur ervaring hebt met de doelgroep
 • een teamplayer bent
 • enthousiast en betrokken bent
 • over pedagogisch inlevingsvermogen beschikt
 • goede sociale en communicatieve vaardigheden hebt

Wat je nog meer moet weten

 • salaris: schaal LB /maximaal € 4.615,00 bruto per maand bij een werkweek van 36,86 uur
 • dienstverband: bepaalde tijd voor de duur van ziektevervanging tot 01-08-2023 (indien nodig is verlenging mogelijk) 
 • je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
 • je krijgt volop kans voor je eigen ontwikkeling door ons uitgebreide interne opleidingsaanbod en online leerplatform GoodHabitz
 • je krijgt bij ons de mogelijkheid om op onze kosten je bevoegdheid te behalen
 • je ontvangt een reiskostenvergoeding
 • voor indiensttreding zal je worden gevraagd een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen
 • de locatie is Gieterij in Hengelo
 • wil je meer informatie over de vacature dan kun je contact opnemen met Niek Bekhuis, 06 -21 29 87 87

 

 

Wil je meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Check dan ROC van Twente als werkgever.

 


Wil je reageren op deze vacature? Klik dan op de button hieronder! 

 

 

 

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Zuid-Holland
Utrecht
Zeeland
Heel Nederland

Sluitingsdatum:
07-10-2022

Startdatum:
zsm

Locatie:
Hengelo, Gieterij

[ Solliciteren ]