ROC van Twente

Bij ROC van Twente draait alles om onderwijs. Daar zijn we voor dat is ons bestaansrecht. Om goed onderwijs te geven is ons onderwijs kleinschalig georganiseerd. We noemen dat: ‘Flexibel binnen groot’. Onze studenten en deelnemers hebben voornamelijk te maken met het team dat zijn of haar opleiding verzorgt. Al deze onderwijsteams hebben een teammanager en zijn onderdeel van een college. Op dit moment zijn er bij ROC van Twente 11 colleges met elk een eigen collegedirecteur. Daarnaast kent ons ROC een ondersteuningsstructuur die bestaat uit 6 ondersteunende diensten die ook een eigen directeur hebben. Zowel onze colleges als de ondersteunende diensten werken waar mogelijk samen aan onze strategische ambities en vallen onder leiding van het College van Bestuur.

De podiumacademie is onderdeel van het ROC van Twente en is gevestigd in Almelo. Naast de opleiding Acteur bieden wij de opleidingen Muzikant en Podium en Evenementen Techniek aan voor jongeren op mbo-niveau. Het team van de Podiumacademie bestaat uit creatieve professionele werkvelddeskundigen die in samenwerkingsverbanden studenten voorbereiden op de beroepspraktijk en het hbo.


 

College voor Creatieve Industrie & ICT

Stagiaires Podiumacademie


Externe vacature

Voor studiejaar 2022-2023 zoeken wij voor de opleidingen Acteur en Muzikant HBO-stagiaires die zich willen ontwikkelen op het gebied van onderwijs, coaching en/of als maker

Wij zoeken:
Wij zijn op zoek naar hbo-studenten van theateropleidingen en conservatoria, die duidelijke leerdoelen voor zichzelf hebben, die zelfstandig zijn, maar ook de juiste vragen weten en durven te stellen aan de vakdocenten waarmee ze samenwerken. Je brengt als stagiair passie voor jouw vak mee, wil anderen inspireren, ondersteunen en luistert goed naar de behoeftes van studenten en collega's. Daarnaast weet je optredens en voorstellingen te organiseren en te ondersteunen.

Taken:
Voor de opleiding Acteur zoeken we een stagiair die regievaardigheden heeft en bij voorstellingen in te zetten is als coregisseur, regieassistent en repetitor. Daarnaast kan de stagiair productionele taken op zich nemen. Ook is de stagiair een coach voor onze studenten. De stagiair ondersteunt de studenten in hun ontwikkeling en weet door middel van verschillende werkvormen het beste uit hen te halen.

Voor de opleiding Muzikant zoeken we een stagiair die bandcoachings-vaardigheden heeft voor zowel vocalen, gitaar/toetsen en drums en is bij aanloop naar optredens in te zetten als repetitor. Het is een pre als je ook sheets kan ontwikkelen. Daarnaast kan onze stagiair porductionele taken op zich nemen. Ook is onze stagiair een coach voor onze studenten. De stagiair ondersteunt de studenten in hun ontwikkeling en weet door middel van verschillende werkvormen het beste uit hen te halen.

Wij bieden:
De podiumacademie biedt naast een stage- en reiskostenvergoeding begeleiding door ervaren vakdocenten die zowel in de lespraktijk alswel in het werkveld staan. Daarnaast is de periode waarin er stage gelopen kan worden flexibel. Producties en concerten kunnen op avonden plaatsvinden. Dit zal in overleg met de stagiair worden vastgesteld. Voorafgaand aan je indiensttreding moet je een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) inleveren.

Reageren kan tot 3 juni 2022 door middel van het sturen van een motivatiebrief en CV. Voor meer informatie: mboer@rocvantwente.

Wil je reageren op deze vacature? Klik dan op de button hieronder! 

 

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Zuid-Holland
Utrecht
Zeeland
Heel Nederland

Sluitingsdatum:
03-06-2022

Startdatum:
01-09-2022

Locatie:
Almelo Wierdensestraat

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Annelies Loran-Rabou, manager
tel.: 06-53483343